Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsony: a slágereket akarják

Rendszeresen fellép, van hogy egyedül szórakoztatja a közönséget, de kísérőzenekarral vagy trióval is szokott zenélni Karácsony János. Az LGT gitárosa a Qartnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy a mai napig ír dalokat, bár tapasztalatai szerint a rajongók sokkal inkább a régi, jól ismert szerzeményekre kíváncsiak. A közönség általában a nagy slágerekre ugrik, persze időnként azért meglepi őket új dalokkal is. Tisztában van vele, hogy őt összekapcsolják a Loksi-dalokkal, és ez így rendben is van szerinte, ettől természetesen az ő életébe még sok más is belefér. Arról, hogy miért ment át annak idején a Generálból az LGT-be, röviden csak annyit mondott: nehéz lett volna másképp dönteni. Aligha akadt volna olyan gitáros a szakmában, aki visszautasítja a lehetőséget, hogy beálljon a disszidált Barta Tamás helyére - mondta. Később szólókarrierbe kezdett, 1986-ban jelent meg az első önálló lemeze.

0 Tovább

Napokon belül eldől a koncert műsora

Presser Gábor elsőre 74 dalt írt össze, de van egy 54-es szűkített kerete is. Ezen a héten már biztos, hogy kilencven százalékban eldől a koncert műsora. De: ismerve az LGT korábbi történeteit, lehet, hogy a próbákon még mindig változtatni fognak.

0 Tovább

Charlie mentette meg Somlót a bilincstől

Somló Tamás szülinapi bulijára kibéreltek egy belvárosi kávézót. Az ünnepelt természetesen rosszul parkolt, és az épp bilincselni készülő közteresektől Charlie mentette meg, aki az ablakból vette észre az akciót...

0 Tovább

Sok tévénéző megijedt, hogy Presser egy tortával bemázol Somlónak

Péntek reggel a Mokkában a Somló szülinapi riportba meglepetésként meghívott Presser Gábor egy tortával fejbe vágni látszott Tamást hátulról. Nem így lett. De Presser bosszankodva mondta, hogy ha habos torta lett volna, és nem az a nehéz, sűrű csokitorta, akkor bizisten megcsinálja, mert Somló, az artista az ilyen vicceket nagyon szereti.

0 Tovább

Somló 65

Az óvodás Somló Tamás

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek