Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már javában próbálnak

Gőzerővel készül az LGT a februári koncertekre, naponta 8-10 órát próbálnak a zenészek.

Fotó: Reviczky Zsolt

0 Tovább

Mégsem fog duplázni az Arénában az LGT! ... mert triplázni fog!

Három koncertet ad az LGT februárban az Arénában! Bejelentették ugyanis, hogy nemcsak 15-én és 16-án, hanem 17-én is színpadra áll a zenekar a fővárosban. A rajongók olyan iramban kapkodták el a jegyeket a második bulira is, hogy a szervezők és a zenészek úgy döntöttek, tripláznak. Ráadásul  pár nappal a budapesti fellépések előtt, február 11-én Révkomáromban  is lesz egy koncert a sportcsarnokban. Szóval igencsak eseménydús hónap előtt áll a zenekar:-)

0 Tovább

Ugye, mi jóbarátok vagyunk?

1978-ban az LGT-sztori talán legkitartóbb filmes krónikása, Sándor Pál tévéshow-t rendez a Zene lemez anyagára építve: Ugye, mi jóbarátok vagyunk? Nem sokkal később, a tabáni koncertről - vendég a V'Moto-Rock és Zorán - forgat dokfilmet, amiben a zenekar technikusai kerülnek a középpontba. Van ugyan egy nagy nyári országos turné, a munka dandárját a Mindenki című lemez felvételei jelentik. A banda nagy elánnal dolgozik, ám "ott fenn" folyton keresztbe tesznek, előbb az Amerika című dal szövegét tiltják le, majd a dupla album borítójára üt pecsétet a cenzor.

Eifert János betiltott lemezborítója

0 Tovább

Lehet, hogy tripláznak...

Olyan tempóban fogynak a jegyek, hogy gyakorlatilag már alig kapni belépőt az LGT februári koncertjeire. A zenekart és a koncertet szervező céget is meglepte, hogy ekkora az érdeklődés, hiszen az eredetileg tervezett buli mellé már korábban be kellett iktatni egy másodikat. Ám úgy tűnik, hogy lenne igény egy harmadikra is. Már el is kezdődtek a tárgyalások. Hamarosan kiderül, hogy mire jutnak:-)

0 Tovább

Zorán: "nekünk csak a zene kell"

A 2011-es, decemberi Aréna-koncertjére készülődve ugrott be Zoránnak, hogy már mindjárt itt az év vége, és az LGT 40. születésnapjáról még sehol senki nem emlékezett meg, pedig az 1971-es év rock-fordulópont volt számukra, zenészeknek, közönségnek egyaránt: ekkor akakult meg a Locomotiv GT! Így jött az ötlet, hogy ő akkor megünnepli őket azon az estén! Aztán amikor felkonferálta a négy "srácot", percekig állva ünnepelt a tízezernyi közönség, alig tudták folytatni a koncertet! Zorán szerint ezek azok a pillanatok, amikor a külvilág csörtetése közben egyre biztosabban érzi, hogy "csak a zene, a zene, a zene kell..."

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek