Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bekukucskáltak a próbára

0 Tovább

Mégiscsak elbúcsúztak...

Lassan 21 éve, hogy az LGT a Nyugati Pályaudvar Kormányvárójában bejelentette: búcsúkoncertet tart a zenekar. Május 17-re tűzték ki a bulit, ám az óriási érdeklődés miatta a jegyes főpróbán kívül három koncertet tartottak, ez pedig 4X200 percnyi tömény zenét jelentett :-).

Az utolsó „búcsúkoncerten” elénekelték a Volt 1x1 zenekar című dalt is. És ugye tudjuk, hogy akinek a halálhírét keltik, az hosszú életű lesz... J

Ráadásul a fellépésekről készült dupla lemezre is ráírták, hogy folyt. köv.

Jött is a folyt. köv., de addig azért lefolyt némi víz a Dunán…

Közben mindenki járta a maga útját: Presser a legsokoldalúbb és legtermékenyebb, de Karácsony és Somló is komponál és kiad lemezeket, Solti pedig számos zenekarban zenél, dobol.

0 Tovább

Néhány mázlista ott lehet a főpróbán

Zsinórban három maratoni koncert óriási kihívás még a legprofibb zenészek számára is. Ráadásul az LGT még sosem játszott az Arénában, ezért nagyon fontos, hogy a február 15-16-17-i koncert előtt tartsanak egy főpróbát, amelyre néhány szerencsés elmehet. Presser Gábor mondja el a részleteket:

0 Tovább

Megvan a gitárverseny nyertese

Döntött a zsűri: Enyedi Sándor nyerte meg a Barta Tamás gitárversenyt.

0 Tovább

Harminc-negyven dalt játszanak a maratoni koncerteken

Pontosan még nem tudják, hogy hány számot adnak elő a februári koncerteken, de legalább három órán át szórakoztatják majd a publikumot. Ez 30-40 dalt jelent, persze azt sem szeretnék, ha a végére teljesen elfáradna a közönség - árulta el Presser Gábor. A három egymást követő napra időzített maratoni buli a zenészeknek is nagyon megterhelő, de már jó ideje hosszú órákon át próbálnak naponta, hogy nagy örömet, maradandó emlékeket okozzanak a rajongóknak. És ami a látványt illeti, már az is megvan, hogy milyen lesz a díszlet. Aki régi vasúti kellékek között képzeli el a koncerteket, nem fog csalódni:-)

2 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek