Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

LGT DUMA

SOMLÓ:  „Negyven éves zenekar vagyunk, mely időnként téli álmát alussza. Nincs értelme befejezni, mert ameddig élünk, zenélünk.” 

1 Tovább

Igazi ritkaság...

Egy szinte alig látott LGT-felvétel Lengyelországból! Barta, Laux, Presser, Somló!

1973 augusztusában a sopoti fesztiválon készült a tévéfelvétel. A „Ringasd el magad” hatalmas sláger volt Lengyelországban is.

2 Tovább

Az utolsó tabáni koncert

Az LGT 1987-ben lépett fel utoljára a Tabánban, igaz, akkor még nem sejtették, hogy ez lesz a búcsú a helytől. Szerencsére tévéfelvétel is készült a buliról.

Felröppent a hír, hogy karácsonyra új lemezzel rukkol elő a zenekar, ám a rajongóknak csalódniuk kellett: az értesülés kacsának bizonyult. Presser Gábor úgy fogalmazott, hogy eldöntötték: nem oszlanak fel, de végtelen időre felfüggeszti magát a banda.

Ugyan 1988-ban kiadták a 14 évvel korábban, Los Angelesben készített lemez újrakevert, átszerkesztett változatát, de a rendszerváltás utáni első években nem sokat lehetett hallani róluk.

0 Tovább

Stage-pass MINDENKInek a Loksi-koncertre!

Mindig is arról álmodtál, hogy a nyakadban egy minden pénzt megérő stage-passal 1x ott lehess a színpadon, amikor kedvenc bandád, az LGT nyomja?


Nem vicc: most valóra válthatod ezt az álmodat (na jó, stage-passt nem kapsz:-).

Nem kell mást tenned, mint idekatt: http://www.lgt.hu/panocast.html    , és máris beülhetsz az időgépünkbe, és repítünk vissza, 2007-be a Szigetre, a Locomotiv GT koncertjére, ahol a fiúk épp a Primadonnát játsszák…



Ez a varázslat a Budapesti Műszaki Egyetem kutatói által kifejlesztett PanoCast– panorámaközvetítés – technológiának köszönhető. Segítségével a néző teljes, 360⁰ (!) interakcióhoz jut.

Vagyis úgy érezheti, mintha valóban a történet helyszínén és a történés középpontjában, azaz a színpad közepén tartózkodna, és – az interakció révén – követheti a zenészeket, vagy rájuk „kattintva” további információt is megtudhat róluk (website-ok, wikipedia, hangszerek, stb.).  Lehetőséget kap, hogy a”színpadon állva” körülnézzen, és úgy lássa a közönséget, mint a zenészek, a zenészeket pedig úgy, ahogy csak ők egymást, vagy ahogy az operatőrök, a színpadon dolgozó technikusok. Az egér segítségével rá is nagyíthat egy-egy részletre, kiválaszthatja saját kameraállását, és ha akar, a színpad fölé is emelkedhet, majd visszaereszkedhet a földre…

FIGYELEM, FIGYELEM, CSAK AZ JÖJJÖN, AKI BÍRJA!!!
FELSZÁLLÁS!  360 fokos VONATOZÁS!


Légy türelmes, várd meg, míg a teljes videó letöltődik, és akkor kapd el az egered, és JÁTSSZ!

0 Tovább

Jó kondi kell a maratoni koncertekhez

Ritkán koncerteznek, februárban viszont zsinórban három maratoni bulit is tartanak az Arénában, ez pedig nem kis erőpróba. Az LGT tagjai számára komoly fizikai kihívást is jelentenek a 3-4 órásra tervezett fellépések. Somló Tamás és Karácsony János azt mondja: muszáj bírni az iramot. Naponta több órát próbálnak, azon vannak, hogy a közönség nagyon jó érezze majd magát.

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek