Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gőzerővel készül a gitárverseny győztese

Az LGT számára egy élő legenda. Az, hogy velük egy színpadra léphet, szakmai élete egyik legszebb ajándéka lesz - mondja Enyedi Sándor, a Barta Tamás gitárverseny győztese, aki a maratoni koncerteken beszáll az Ő még csak most 14 című dalba zenélni. Külön öröm számára, hogy egy komoly szakmai zsűri döntött úgy, hogy ő lépjen majd fel a koncerteken, naponta gyakorol, hogy a legjobb formában legyen. Magáról elárulta, hogy nemcsak gitározik, hanem énekel és dalokat is szerez. Évek óta fejleszt egy különleges gitártechnikát, amellyel népszerű zeneműveket, saját dalokat dolgoz át hangszerére. Önálló előadói esteken, klubokban és más rendezvényeken szokta ezeket előadni.

0 Tovább

Bekukucskáltak a próbára

0 Tovább

Mégiscsak elbúcsúztak...

Lassan 21 éve, hogy az LGT a Nyugati Pályaudvar Kormányvárójában bejelentette: búcsúkoncertet tart a zenekar. Május 17-re tűzték ki a bulit, ám az óriási érdeklődés miatta a jegyes főpróbán kívül három koncertet tartottak, ez pedig 4X200 percnyi tömény zenét jelentett :-).

Az utolsó „búcsúkoncerten” elénekelték a Volt 1x1 zenekar című dalt is. És ugye tudjuk, hogy akinek a halálhírét keltik, az hosszú életű lesz... J

Ráadásul a fellépésekről készült dupla lemezre is ráírták, hogy folyt. köv.

Jött is a folyt. köv., de addig azért lefolyt némi víz a Dunán…

Közben mindenki járta a maga útját: Presser a legsokoldalúbb és legtermékenyebb, de Karácsony és Somló is komponál és kiad lemezeket, Solti pedig számos zenekarban zenél, dobol.

0 Tovább

Néhány mázlista ott lehet a főpróbán

Zsinórban három maratoni koncert óriási kihívás még a legprofibb zenészek számára is. Ráadásul az LGT még sosem játszott az Arénában, ezért nagyon fontos, hogy a február 15-16-17-i koncert előtt tartsanak egy főpróbát, amelyre néhány szerencsés elmehet. Presser Gábor mondja el a részleteket:

0 Tovább

LGT DUMA

SOMLÓ:  „Negyven éves zenekar vagyunk, mely időnként téli álmát alussza. Nincs értelme befejezni, mert ameddig élünk, zenélünk.” 

1 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek