Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már az utolsó simításokat végzik...

A hétfői, nagysikerű komáromi koncert után már javában a három fővárosi fellépésre gyúr az LGT. Pénteken, szombaton és vasárnap várják a rajongókat, és már szó szerint az utolsó simításokat végzik a zenészek, gyakorlatilag minden készen áll arra, hogy óriásit bulizzanak az Arénában:-)

Egy kis kedvcsináló: Somogyi Tibor képei a komáromi koncertről:

0 Tovább

Több mint nosztalgiabuli

Nosztalgiát keltő, mégis ízig-vérig modern bulira számíthatnak azok, akik részt vesznek az LGT háromnapos maratoni koncertjének egyikén. Az Arénában rendezendő koncertek nem lesznek híján a show- és látványelemeknek sem. A főszerep azonban mégiscsak a zenészeké és a daloké lesz. 30-40 számot hallgathat majd meg a közönség. A minél lenyűgözőbb hatás érdekében Karácsony János például legalább hat gitárt válogat. És már nem is kell sokat várni, hogy élőben is meg lehessen hallgatni őket:-)

0 Tovább

Már csak egyet kell aludni...

Már nem kell sokáig várniuk az LGT-rajongóknak: elindult a visszaszámlálás! 11-én este Komáromban, a sportcsarnokban állnak színpadra a zenészek, este hétkor kezdődik a buli, jövő pénteken pedig startol a három állomásos budapesti maraton. A Loksi öt és fél év után szánta rá magát, hogy koncertezzen, és az óriási érdeklődés miatt három fellépés is lesz zsinórban az Arénában. A zenészek legalább három órán át szórakoztatják majd a közönséget.

0 Tovább

Felesleges ebben túl sokat látni...

Úgy tűnik, hogy egy jó koncerthez nem feltétlenül kell apropó. Az LGT három hatalmas bulit is tart a napokban az Arénában, de Presser Gábor szerint felesleges ebben túl sokat látni. A csaknem harminc éve azonos felállásban zenélő Loksi egész egyszerűen csak játszik majd, ehhez pedig nem kell sem jubileum, sem születésnap, sem visszavonulás, elég pár hangszer és némi hallgatóság. A szervezők és a zenészek sem gondolták a maratoni buli kitalálásakor, hogy a legendás banda háromszor is megtölti majd egymás után az Arénát. Maga a helyszín is rendhagyó, hiszen eddig még soha nem léptek itt színpadra Presserék.

0 Tovább

Óriási lelki terhet is jelent a 3 napos maratoni buli

Minden várakozást felülmúló érdeklődés fogadta az LGT-koncerteket. Maguk a zenészek sem gondolták, hogy ilyen nehéz időkben, amikor az embereknek kevés a pénzük, egymás után háromszor is sikerül megtölteni az Arénát. Ám a jegyeladások szerint igenis sokan vannak azok, akik szívesen áldoznak azért, hogy kedvenceiket láthassák a színpadon. Természetesen ez nagyszerű érzés, de hatalmas lelki teher is - mondja Presser Gábor, aki szerint hiába írnának új dalokat, a közönség ugyanis elsősorban a régi slágerekre kíváncsi. Csaknem kétszáz szerzeményük van, ebből a Loksi tagjai belső szavazással állítottak össze egy ötvenes listát, ez lesz a maratoni koncertek repertoárjának alapja. Ebből kerül majd ki az a körülbelül harminc szám, amit előadnak a közönségnek. Lesz egy blokk, amely Barta Tamásnak állít emléket. Ennek részeként hangzik majd el az Ő még csak most 14, a gitárverseny győztesével.

Fotó: MTI

1 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek