Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

LGT DUMA

SOMLÓ: "Sokszor nevetek rajtam" (A Volt 1X1 zenekar című filmből)

0 Tovább

Charlie mentette meg Somlót a bilincstől

Somló Tamás szülinapi bulijára kibéreltek egy belvárosi kávézót. Az ünnepelt természetesen rosszul parkolt, és az épp bilincselni készülő közteresektől Charlie mentette meg, aki az ablakból vette észre az akciót...

0 Tovább

Sok tévénéző megijedt, hogy Presser egy tortával bemázol Somlónak

Péntek reggel a Mokkában a Somló szülinapi riportba meglepetésként meghívott Presser Gábor egy tortával fejbe vágni látszott Tamást hátulról. Nem így lett. De Presser bosszankodva mondta, hogy ha habos torta lett volna, és nem az a nehéz, sűrű csokitorta, akkor bizisten megcsinálja, mert Somló, az artista az ilyen vicceket nagyon szereti.

0 Tovább

Somló 65

Az óvodás Somló Tamás

0 Tovább

Gyorsan kellett keríteni egy dobost

1976. október 29–30. : Két tv-koncert Kelet- Berlinben. Németh Gábor, a Skorpió dobosa ugrik be, az utolsó pillanatban. A koncerteket így megtarthatják, de az Interkoncert az LGT működési engedélyének bevonásával büntet azt est megmentéséért, mivel nem "jelentették", hogy másik zenész játszik két alkalommal... Két hét múlva az LGT-nek már egy szerződött romániai turnéra kell indulnia, amiért is a működési engedély újra érvényes lesz, mivel az Interkoncert tetemes pénzt húz az ügyből... Hazaérve tovább tart vezér nélküli tanácstalanság. A szerkesztő Módos Péter váratlanul felkéri a 3/4 zenekart egy 15 perces önálló tévéműsorba. Körcsarnok. Vékony, szemüveges fiú aggódik a fal mellett szép fekete dobjaiért. A három LGT-s felváltva püföli az ő drága kölcsönhangszerét a kamera kedvéért. Aztán amíg a stúdióban az „Ahogy mindenki” egyzongorás felvételei folynak, Somló elindul haza, de még elmentében úgy dönt hogy szerződteti a folyosón a dobszerkó tulajdonosát… A vékony szemüveges a bajszát simogatja. Ott marad. Ő a Solti. Most már az LGT-ből. Presser: „És amíg én benn a kamerák előtt a zongorát püföltem, Somló kinn szerződtette a Soltit."

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek