Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ónodi Eszternek is bejött az LGT koncert

Váratlanul keveredett oda, de nagyon jó élmény volt számára az LGT koncert - mondta a színésznő a Magyar Narancsnak adott interjújában. Elárulta, hogy szinte csak azokat a dalokat ismerte, amiket a tévében, rádióban játszottak, ám azt érezte, hogy a zenészek fantasztikus, első osztályú előadást nyújtottak. Igazi, minőségi szórakozásnak nevezte a maratoni eseményt.

0 Tovább

Egy újabb mobilos videó a koncertről

0 Tovább

Már csaknem 230 videót küldtek be

Igencsak aktívak voltak a rajongók. Az LGT pár nappal a koncertek előtt felhívást tett közzé, hogy várják a közönség mobiltelefonos felvételeit, amelyekből végül koncertvideó készül. Eddig több mint 50-en töltöttek fel összességében 230-nál is több videót a Kultúrpart oldalára. Még mindig várják az anyagokat, nem számít a hang minősége, inkább az a lényeg, hogy milyenek a képek:-) Hajrá!
Addig is itt van egy a beérkezett videók közül: 

0 Tovább

Nagy volt az LGT...

Már sokszor, sok helyen elmondta Presser Gábor, hogy nincs hiányérzete amiatt, hogy az igazi nagy áttörés nem történt meg, és az LGT nem lett világhírű. Európa több pontján, és az öreg kontiensen kívül is számos helyen bemutatkoztak, sok nyugati banda cserélt volna velük. Rab Lászlónak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy a régióban valóban nagy volt az LGT. Ennél nagyobb karriert nem lehetett volna befutni. De ez azért nem ugyanaz, mint a nagyvilág. Nem ugyanazon a pályán futottak. Amikor Amerikában jártak, az olyan volt, mint az olimpia. Amikor a szocialista táborban léptek fel, az meg talán olyan, mintha a szpartakiádon lettek volna. Felmerül a kérdés, hogy vajon melyik a nagyobb buli... Nekik mind a kettő megvolt, és nem hasonlítgatják egyiket a másikhoz.

Fotó: MTI

0 Tovább

Enyedi: Óriási élmény volt fellépni az LGT-vel

Nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy az LGT-vel zenélhetett - mondja Enyedi Sándor. A debreceni gitárost 54 jelentkező közül választották ki a Barta Tamás Gitárversenyen, hogy a maratoni koncerteken a legendás zenekarral pengethessen, az Ő még csak most 14 című számot adta elő Presser Gáborékkal. Egy nagyon jó hangulatú koncertsorozatnak lehetett a részese, azóta egyre többen keresik fel a YouTube csatornáját, és a facebookon is sok pozitív visszajelzést kapott - árulta el a gitáros. Elmondta azt is, hogy nagyon segítőkész volt a stáb, és hogy nagy szerencsének tartja, hogy lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek