Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már csak pár óra...

Néhány óra, és elstartol az LGT koncert. Mától három napon át minden este maratoni bulit tart a legendás, mégis friss zenekar az Arénában. A Klebelsberg Kultúrkúriában tartott zártkörű fellépésükön bebizonyították, hogy remek formában vannak: Presser, Karácsony, Somló és Solti lelkesedése, lendülete a régi. Mivel kisebb nagyobb szünetekkel bő négy évtizede zenélnek együtt, így igazi stíluskavalkád jellemezi az előadásukat. A bluestól a hard rockig, a progresszívtől a rock and rollig terjed a repertoár. Harminc-negyven dalt adnak majd elő a mostani bulikon, így a közönség nemcsak a nagy slágereket hallgathatja meg, hanem olyan dalokat is, amelyek nem szólnak nap mint nap a rádiókból.

0 Tovább

Óriási lelki terhet is jelent a 3 napos maratoni buli

Minden várakozást felülmúló érdeklődés fogadta az LGT-koncerteket. Maguk a zenészek sem gondolták, hogy ilyen nehéz időkben, amikor az embereknek kevés a pénzük, egymás után háromszor is sikerül megtölteni az Arénát. Ám a jegyeladások szerint igenis sokan vannak azok, akik szívesen áldoznak azért, hogy kedvenceiket láthassák a színpadon. Természetesen ez nagyszerű érzés, de hatalmas lelki teher is - mondja Presser Gábor, aki szerint hiába írnának új dalokat, a közönség ugyanis elsősorban a régi slágerekre kíváncsi. Csaknem kétszáz szerzeményük van, ebből a Loksi tagjai belső szavazással állítottak össze egy ötvenes listát, ez lesz a maratoni koncertek repertoárjának alapja. Ebből kerül majd ki az a körülbelül harminc szám, amit előadnak a közönségnek. Lesz egy blokk, amely Barta Tamásnak állít emléket. Ennek részeként hangzik majd el az Ő még csak most 14, a gitárverseny győztesével.

Fotó: MTI

1 Tovább

Mégiscsak elbúcsúztak...

Lassan 21 éve, hogy az LGT a Nyugati Pályaudvar Kormányvárójában bejelentette: búcsúkoncertet tart a zenekar. Május 17-re tűzték ki a bulit, ám az óriási érdeklődés miatta a jegyes főpróbán kívül három koncertet tartottak, ez pedig 4X200 percnyi tömény zenét jelentett :-).

Az utolsó „búcsúkoncerten” elénekelték a Volt 1x1 zenekar című dalt is. És ugye tudjuk, hogy akinek a halálhírét keltik, az hosszú életű lesz... J

Ráadásul a fellépésekről készült dupla lemezre is ráírták, hogy folyt. köv.

Jött is a folyt. köv., de addig azért lefolyt némi víz a Dunán…

Közben mindenki járta a maga útját: Presser a legsokoldalúbb és legtermékenyebb, de Karácsony és Somló is komponál és kiad lemezeket, Solti pedig számos zenekarban zenél, dobol.

0 Tovább

Mégsem fog duplázni az Arénában az LGT! ... mert triplázni fog!

Három koncertet ad az LGT februárban az Arénában! Bejelentették ugyanis, hogy nemcsak 15-én és 16-án, hanem 17-én is színpadra áll a zenekar a fővárosban. A rajongók olyan iramban kapkodták el a jegyeket a második bulira is, hogy a szervezők és a zenészek úgy döntöttek, tripláznak. Ráadásul  pár nappal a budapesti fellépések előtt, február 11-én Révkomáromban  is lesz egy koncert a sportcsarnokban. Szóval igencsak eseménydús hónap előtt áll a zenekar:-)

0 Tovább

Lehet, hogy tripláznak...

Olyan tempóban fogynak a jegyek, hogy gyakorlatilag már alig kapni belépőt az LGT februári koncertjeire. A zenekart és a koncertet szervező céget is meglepte, hogy ekkora az érdeklődés, hiszen az eredetileg tervezett buli mellé már korábban be kellett iktatni egy másodikat. Ám úgy tűnik, hogy lenne igény egy harmadikra is. Már el is kezdődtek a tárgyalások. Hamarosan kiderül, hogy mire jutnak:-)

0 Tovább
«
12

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek