Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felesleges ebben túl sokat látni...

Úgy tűnik, hogy egy jó koncerthez nem feltétlenül kell apropó. Az LGT három hatalmas bulit is tart a napokban az Arénában, de Presser Gábor szerint felesleges ebben túl sokat látni. A csaknem harminc éve azonos felállásban zenélő Loksi egész egyszerűen csak játszik majd, ehhez pedig nem kell sem jubileum, sem születésnap, sem visszavonulás, elég pár hangszer és némi hallgatóság. A szervezők és a zenészek sem gondolták a maratoni buli kitalálásakor, hogy a legendás banda háromszor is megtölti majd egymás után az Arénát. Maga a helyszín is rendhagyó, hiszen eddig még soha nem léptek itt színpadra Presserék.

0 Tovább

Néhány mázlista ott lehet a főpróbán

Zsinórban három maratoni koncert óriási kihívás még a legprofibb zenészek számára is. Ráadásul az LGT még sosem játszott az Arénában, ezért nagyon fontos, hogy a február 15-16-17-i koncert előtt tartsanak egy főpróbát, amelyre néhány szerencsés elmehet. Presser Gábor mondja el a részleteket:

0 Tovább

Újra lett LGT

Bő 15 éve annak, hogy bejelentették: újra van LGT. 1997 októberében, a Friderikusz-showban hangzott el a bűvös mondat. Az újra összeállt Loksi a legnagyobb titokban készítette el legújabb lemezét, a 424 - Mozdonyoperát. Egyből el is játszottak két dalt róla a nézőknek. A műsor után éjjel 11-kor 28 lemezbolt nyitott ki országszerte, így azok, akik azonnal szerezni akartak az albumból, rögvest megvehették a korongot. Nagy volt a siker, hamarosan platinalemez lett a kiadvány. November végén az 50mló koncerten a Körcsarnokban fellépett Presser Gábor, Karácsony János és Solti János is, vagyis újra együtt zenéltek: négyen együtt a Visszatérést játszották. Az év utolsó két hónapjában járták az országot, dedikáltak. A MÁV stílusosan az IC-kocsikhoz csatolt Kádár-különvagonban szállította a vidéki helyszínekre a bandát.

0 Tovább

LGT DUMA

Presser:"Ha segíteni akarsz, inkább várjál!"

0 Tovább

Presser szokott puskázni

Nagy szövegrontónak tartja magát Presser Gábor. Elmondása szerint nem tud jól verset, prózát tanulni. Ez a saját dalaira is igaz. Van benne egy félelem, hogy nehogy hibázzon, mert azt nagy tiszteletlenségnek tartaná a közönséggel szemben. Egyszerűen azt gondolja, hogy ciki, ha a rajongók jobban tudják a dalokat, mint ő maga. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindig rontana:-), de maximalizmusa miatt inkább bebiztosítja magát: így aztán nem ritka, hogy kis papírokat ragaszt a zongorájára, amin a dalok szövegei olvashatók.

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek