Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lehet, hogy tripláznak...

Olyan tempóban fogynak a jegyek, hogy gyakorlatilag már alig kapni belépőt az LGT februári koncertjeire. A zenekart és a koncertet szervező céget is meglepte, hogy ekkora az érdeklődés, hiszen az eredetileg tervezett buli mellé már korábban be kellett iktatni egy másodikat. Ám úgy tűnik, hogy lenne igény egy harmadikra is. Már el is kezdődtek a tárgyalások. Hamarosan kiderül, hogy mire jutnak:-)

0 Tovább

100 nap múlva még egy koncert lesz az Arénában

Akkora volt az érdeklődés, hogy az LGT tagjai úgy döntöttek, tartanak egy második bulit is, így nemcsak február 15-én, hanem 16-án is várják a rajongókat a Budapest Sportarénában. Utóbbi koncertre november 8-tól lehet jegyeket venni. Mindkét fellépés pontban 19 órakor kezdődik, és
a tervek szerint igencsak hosszúak lesznek. A jelenlegi  adatok alapján az Aréna történetének legtöbb jegyet eladó koncertjei az LGT lesznek.

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek