Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Enyedi: Óriási élmény volt fellépni az LGT-vel

Nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy az LGT-vel zenélhetett - mondja Enyedi Sándor. A debreceni gitárost 54 jelentkező közül választották ki a Barta Tamás Gitárversenyen, hogy a maratoni koncerteken a legendás zenekarral pengethessen, az Ő még csak most 14 című számot adta elő Presser Gáborékkal. Egy nagyon jó hangulatú koncertsorozatnak lehetett a részese, azóta egyre többen keresik fel a YouTube csatornáját, és a facebookon is sok pozitív visszajelzést kapott - árulta el a gitáros. Elmondta azt is, hogy nagyon segítőkész volt a stáb, és hogy nagy szerencsének tartja, hogy lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

0 Tovább

Gőzerővel készül a gitárverseny győztese

Az LGT számára egy élő legenda. Az, hogy velük egy színpadra léphet, szakmai élete egyik legszebb ajándéka lesz - mondja Enyedi Sándor, a Barta Tamás gitárverseny győztese, aki a maratoni koncerteken beszáll az Ő még csak most 14 című dalba zenélni. Külön öröm számára, hogy egy komoly szakmai zsűri döntött úgy, hogy ő lépjen majd fel a koncerteken, naponta gyakorol, hogy a legjobb formában legyen. Magáról elárulta, hogy nemcsak gitározik, hanem énekel és dalokat is szerez. Évek óta fejleszt egy különleges gitártechnikát, amellyel népszerű zeneműveket, saját dalokat dolgoz át hangszerére. Önálló előadói esteken, klubokban és más rendezvényeken szokta ezeket előadni.

0 Tovább

lgtmaraton

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek